Instagram @fotostudio.010

Fotografietrainingen.nl

Basiscursus fotografie

Driedaagse basiscursus

Driedaagse cursus basis fotografie 2024

De basiscursus fotografie voor beginners.

Dinsdagavond start 19.30 t/m 22.00 uur

25 juni+2/9 juli 2024

locatie Hildegardisstraat 8- 3036 NW in Rotterdam.

Schrijf u nu in ga naar contact

Zaterdagmorgenstart 10.30 t/m 13.00 uur

Er zijn voor zaterdag nog geen data beschikbaar

Je hebt een digitale camera cadeau gekregen een prachtig apparaat maar je raakt helemaal in de war van de mogelijkheden.

Dat is de reden waarom je de gebruiksaanwijzing gaat doornemen,rustig op de bank met een kopje koffie of een glas wijn erbij aan het einde van de avond hebt je een kater niet van de drank maar van het boekje.
Veel wijzer ben je er niet van geworden.
Dan is het tijd om een korte basisfotografie cursus te volgen waarbij de belangrijkste instellingen en knoppen van de digitale camera worden uitgelegd.

Onze driedaagse basisfotografiecursus van Fotografietrainingen is  speciaal ontworpen om de geheimen van je digitale camera te onthullen. Deze cursus is voor iedereen, van absolute beginners tot degenen die al ervaring hebben maar soms tegen verrassingen aanlopen.
Door de nadruk te leggen op de belangrijkste instellingen en functies, zoals ISO, sluitertijden, diafragma, witbalans en andere essentiële basisinstellingen, tillen we je fotografie naar een hoger niveau. Je leert niet alleen je camera grondig kennen en beheersen, maar ontdekt ook hoe je de technische obstakels kunt overwinnen om met vertrouwen en plezier te fotograferen.


Laat de frustratie achter je en stap in een wereld waar fotografie bevrijdend werkt, doordat je begrijpt hoe je camera werkt.
De cursus is een integraal onderdeel van  fotografietrainingen.nl en van
Fotostudio-010.nl waar passie voor fotografie en deskundige instructie hand in hand gaan. Gun jezelf de kans om te groeien in je fotografische reis en leer de kunst van het vastleggen van momenten precies zoals jij dat wilt. Ontdek hoe je de kracht van ISO, sluitertijden, diafragma, en witbalans kunt benutten om elke keer weer de perfecte foto te maken.

Voor inschrijven ga naar contact.
fotografiecursus beginners fotografieworkshop rotterdam
fotografiecursus beginners fotografieworkshop rotterdam
fotografiecursus beginners fotografieworkshop rotterdam
fotografiecursus beginners fotografieworkshop rotterdam